„Minunile” găsite în canalele de evacuare a apelor de ploaie de pe Albișoara. Ceban: Trezesc întrebarea „Cum au ajuns acolo?”

ion_ceban_albisoara_

Mai multe obiecte de o dimensiune extrem de mare au fost scoase din unele canale de evacuare a apelor de ploaie de pe strada Albișoara. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

„Mulți se întreabă de ce canalele de pe strada Albișoara sunt mereu infundate în timpul ploilor din capitală. Iată de ce, pentru că țevile de scurgere sunt blocate cu lucruri, care îți trezesc întrebarea „Cum au ajuns acolo?””, spune Ceban.

Cu ajutorul mai multor echipe de la o companie privată, au fost curățate mai multe țevi de evacuare a apelor pluviale pe strada Albișoara, pe tronsonul Zaikin – până la podul de la strada Mihai Viteazu. Astfel, muncitorii au găsit obiecte metalice de o dimensiune destul de mare.

Primăria Chișinău intenționează să repare strada Albișoara. În urma rectificării bugetului de stat, 100 de milioane de lei au fost repartizați pentru repararea mai multor trotuare și străzi din capitală, printre care și strada Albișoara.

Logo_MAN_CEBAN