Necesitatea celor 100 de autobuze, resimțită de locuitorii capitalei. Ion Ceban: Microbuzele nu au ieșit pe rută, iar cetățenii nu au cu ce pleca la serviciu

ion_ceban_2019

Refuzul administratorilor de microbuze să scoată unitățile de transport pe rută, a arătat încă o dată cât de mult capitala are nevoie de cele 100 de autobuze noi, propuse de Ion Ceban spre a fi cumpărate. Potrivit edilului capitalei, doar microbuzele de pe linia 169 au anunțat că au ieșit pe rută.

„Iată aici și ne-am pomenit cu acea problemă despre care vorbeam anterior și am venit cu propunerea de a achiziționa acele 100 de autobuze. Atunci, vreau să aduc aminte că unii consilieri municipali au preferat să se dea în polemici, dar nu au gândit și nu au presupus că pot fi anumite situații, iată că ne-am pomenit, cu voia sau fără voia noastră. Iată dacă atunci când am propus să achiziționăm acele 100 de autobuze, la începutul lunii iunie putea să fie gata asamblarea a primelor autobuze și să iasă la linie. Iar acum suntem în faza dezbaterilor.
Iată unde să se adreseze acei oameni care s-au pomenit că astăzi nu pot ajunge la muncă, la acei consilieri care au preferat să facă politică????”, a declarat Ion Ceban.

Edilul capitalei a rugat responsabilii să se ocupe de această problemă deocamdată, să depistați zonele, unde oamenii au rămas fără transport.

„Oamenii nu sunt vinovați că cineva din consilieri fac politică. Și poate între timp, le vine mintea la cap la unii consilieri din CMC și totuși se mișcă lucrul în comisia care a fost creată pentru a putea fi achiziționate acele 100 de autobuze”, a conchis Ceban.

Anterior, consilierii din CMC nu au votat pentru procurarea a 100 de autobuze pentru capitală. Ulterior, aceștia urmau să vină cu mai multe propuneri, dar nu au făcut-o.

Logo_MAN_CEBAN