Nereguli găsite la mai multe instituții de învățământ din capitală. Ce a găsit primarul general la un liceu de la Ciocana: „Nu voi admite economii pe seama copiilor”

ion_ceban_zadnipru

Nereguli găsite la mai multe instituții de învățământ din capitală. Primarul general Ion Ceban spune că reparații pe hârtie la instituțiile de învățământ, nu va admite.

Astăzi acesta a inspectat lucrările de renovare a Liceului „Petru Zadnipru” din sectorul Ciocana al capitalei.

Ajuns la fața locului, Ceban spune că a constatat că lucrările de reabilitare a instituției de învățământ sunt de o calitate proastă, unele lucrări sunt întârziate, iar altele nu au fost realizate.

„Le-am oferit responsabililor 10 zile pentru a reface toate lucrările neconforme și pana în data de 12 octombrie să fie executate lucrările care au fost întârziate or nu au fost efectuate deloc. Țin să avertizez că vom aplica sancțiuni dure si nu vom tolera niciun fel de acte de corupție, mai ales în instituțiile de învățământ și pe seama copiilor”, a precizat acesta.

Astfel de inspecții sunt efectuate zilnic pentru a vedea cum au fost folosiți banii municipali pentru efectuarea reparațiilor.

„Sănătatea copiilor e importantă și nu voi admite economii pe seama lor”, a conchis Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN