Nu avem timp de pierdut în discuții despre dreapta și stînga. Astăzi, trebuie să acționăm profesionist, competent și imediat

ion_ceban_tvr_moldova

La TVR Moldova am participat, probabil, la cea mai interesantă dezbatere.

În comparație cu oponentul meu, am reiterat, că am un program concret de administrare a municipiului Chișinău pentru următorii 4 ani, dar și pe termen lung.

Am numit trei priorități care urmează să fie realizate imediat: reparația drumurilor și modernizarea transportului public, administrarea eficientă și reabilitarea fondului locativ, lupta împotriva corupției prin eficientizarea și digitalizarea serviciilor și implementarea ghișeului unic în acest proces.

De 3 ori în această dezbatere oponentul meu nu a putut prezenta nici o dovadă că aș fi cerut invalidarea alegerilor de anul trecut. De mai multe ori în această campanie a lansat acuzații fără probe, pentru care va răspunde în judecată dacă nu va prezenta argumente și dovezi.

Nu înțeleg emoțiile oponentului, dar știu că municipiul Chișinău și locuitorii au nevoie de un primar-manager care cunoaște problemele orașului, dar nu se ghidează de stări, sentimente și viziuni personale.

Am răspuns concret la toate întrebările și nu am venit cu informații pregătite de cineva, menite doar pentru denigrare, în lipsa argumentelor!
Ați observat cum a răspuns și ce replici a avut oponentul meu la unele întrebări? Eu nu am auzit nici una.

Am spus clar. Astăzi, țara și capitala trece printr-o criză economică, socială, demografică și una care dezbină societatea.

Nu avem timp de pierdut pentru a discuta despre dreapta și stînga, despre principii și valori, nu avem timp pentru a cădea în plasa geopolitică și emoțională. Astăzi, trebuie să acționăm profesionist, competent și imediat.

În data de 3 noiembrie votați pentru un primar care știe cum să soluționeze problemele reale ale municipiului și cum să le prevină pe cele care pot urma.

Logo_MAN_CEBAN