O nouă campanie din partea Primăriei Chișinău – „Fii voluntar”: Complează formularul și vină să ajuți persoanele care se află în dificultate

ion_ceban_voluntari

Primăria Chișinău a lansat o nouă campanie „Fii voluntar” în contextul declarării Stării de Urgență.

Doritorii pot deveni voluntari în cadrul serviciilor municipale de asistență socială și vor ajuta persoanele nevoiașe să treacă de această pandemie.

Este vorba de oamenii în auto-izolare, persoane social-vulnerabile, persoane cu dizabilități locomotorii, vârstnici, care în situația actuală sunt în incapacitate de a merge la magazin după produse alimentare sau medicamente.

„Noi propunem să le venim în ajutor. Iar pentru ca totul să fie organizat în limita legii, iar oamenii să aibă încredere în voluntarii noștri, doritorii trebuie să completeze un formular pentru a primi legitimație de voluntar. Accesați linkul aici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOMOaAwXeMyWA6RC6yZtSSIAblaE1yhHz0rsDrTRsruXLXHg/viewform.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a primarului Ion Ceban.

Totodată, persoanele care se confruntă cu probleme sau au nevoie de informații, rugăm să ne apelați la numerele de telefon publicate.

Datele le puteți găsi și pe site-ul primăriei, chisinau.md.

Logo_MAN_CEBAN