Oferte mai bune: Primăria Chișinău ar putea să transporte personalul medical la un preț mai mic per km

ion_ceban_transpor_medic

Primăria capitalei a primit mai multe oferte cu privire la transportarea medicilor la locul de muncă și de la serviciul la domiciliu. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi.

„Referitor la medicii care sunt transportați gratuit. Atunci în luna martie, în data de 19, când am decis să contractăm companii care dețin microbuze și să transportăm medicii la domiciliu, și la muncă.
Era o singură ofertă cu propunerea de 8 lei de fiecare km, în timp au mai apărut oferte iată de ce la ziua de azi mai sunt încă 3 propuneri, astfel venind și cu un alt preț este vorba de 6 lei pentru un km”, a declarat Ion Ceban.

Primăria capitalei a acordat anterior 500 de mii de lei pentru transportarea personalului medical. Ceban a punctat că trebuie să se economisească banul public și a rugat să fie luate în calcul toate propunerile pentru a fi cât mai eficienți.

Precizăm că în jur de 1159 de medici și asistenți medicali beneficiază săptămânal de transport gratis din partea Primăriei Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN