Până la sfârșitul anului, 622 de familii din Sîngera vor fi conectate la gaz. Ceban: Va fi construită o reațea de 16 km

ion_ceban_gaz_singera

De la vorbe la fapte! Peste 600 de familii din Sîngera vor fi conectate al rețeaua de gaz. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Potrivit acestuia, proiectul în sine va începe de astăzi și va fi finalizat până la sfârșitul anului.

„Astăzi, au fost lansate lucrările de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Sîngera. Asta înseamnă că până la finele anului curent, 622 de gospodării din localitate vor dispune de gaze naturale.

Primăria Chișinău s-a implicat și a muncit foarte mult în acest proiect, având mai multe discuții în acest sens cu conducerea Moldovagaz și cu cetățenii din Sîngera”, a declarat Ceban.

Astfel, peste 9,5 milioane de lei se vor investi în extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Proiectul este lansat la inițiativa Primăriei Chișinău și urmează să fie realizat în parteneriat cu SA „Moldovagaz”, în conformitate cu Planul investițional „Chișinau-gaz” pentru anul curent.
Lungimea totală a noului segment al rețelei va constitui 16 kilometri.

„Voi monitoriza și în continuare proiectele în desfășurare din suburbii, pentru a mă asigura că lucrurile merg bine. Pentru proiectele din suburbii municipalitatea a alocat circa 100 de milioane de lei.Mai mult, unele proiecte au fost finalizare, iar altele abia inițiate. Într-un final, ca rezultat a unui volum mare de lucru, au de câștigat în primul rând oamenii”, a conchis edilul.

pentru_md