Parcul “La Izvor” primește mobilier nou și se transformă într-o oază de relaxare. Ceban: 35 de șezlonguri au fost instalate pe plaja de la Parcul „La Izvor”

ion_ceban_la_izvor

Primarul Ion Ceban anunță cu bucurie instalarea a 35 de șezlonguri pe plaja renovată a Parcului “La Izvor”. Acesta a declarat: “Urmează suplinirea plajei cu nisip, amenajarea zonelor verzi și instalarea a 3 leagăne pentru confortul celor care vin să se odihnească în parc.”

Reabilitarea Parcului “La Izvor” este un proiect multianual al Primăriei Chișinău, iar rezultatele devin tot mai vizibile. Parcul a fost transforma într-un loc atrăgător și funcțional, cu numeroase facilități pentru toți vizitatorii. Ceban a subliniat: “În parc am construit mai multe stadioane multifuncționale, alei pietonale, piste pentru bicicliști, havuz muzical, instalat sistem de iluminat, terenuri de joacă, fitness, tenis, volei, am plantat copaci și arbuști, curățat lacul și amenajată plaja.”

Astăzi, Parcul “La Izvor” reprezintă una dintre cele mai frumoase zone verzi din oraș, oferind un spațiu revitalizant pentru relaxare și recreere. Continuarea investițiilor și îmbunătățirilor în acest parc demonstrează angajamentul Primăriei Chișinău de a oferi locuitorilor un mediu urban atractiv și plăcut.

Odată cu finalizarea lucrărilor planificate, Parcul “La Izvor” va deveni un adevărat refugiu natural, unde oamenii pot petrece timpul liber în mijlocul naturii, bucurându-se de facilitățile moderne și de un mediu curat și frumos amenajat.

Logo_MAN_CEBAN