Patru noi ventilatoare pentru plămâni au fost oferite Spitalului Municipal pentru Copii. Ceban: Îi mulțumesc agentului economic

ion_ceban_aparate

Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii din municipalitate are de astăzi 4 ventilatoare pentru plămâni.

Potrivit primarului Ion Ceban, în total în Republica Moldova au ajuns 7, iar prin contrat de comodat, trei dintre acestea au fost redirecționate către un spital din Bălți. Iar unul din cele patru va merge la spitalul „Vitalie Ignatenco”.

Primarul general le-a mulțumit tuturor agenților economic, care au donat bani pentru aceste aparate.

Spitalul clinic municipal de boli contagioase pentru copii a mai are două ventilatoare, însă unul din el este depășit fizic. Titlu: 7 aparate de ventilare artificială a plămânilor au fost donate mai multor spitale din țară: 4 din ele au ajuns în spitalele pentru copii din capitală

7 aparate de ventilare artificială a plămânilor au fost donate de un agent economic mai multor spitale din țară. Potrivit Primarului general al capitalei, Ion Ceban, agentul economic a răspuns solicitărilor și apelurilor noastre care au fost către toată lumea bună.

Astfel, din cele 7 aparate de ventilare, 3 au fost donate, Spitalului clinic municipal de boli contagioase pentru copii, 1 aparat de ventilare este transmis Spitalului Clinic Municipal de Copii ,,V. Ignatenco “ și 3 dintre acestea sunt donate Spitalului Clinic din Bălți.

„Le spun un mare mulțumesc tuturor celor care ne ajută în această situație. Oameni care ne sună și vin cu propuneri pentru a ne susține”, a conchis edilul.

pentru_md