Pe ce străzi din capitală se reabilitează trotuarele. Ion Ceban: Împreună vom schimba lucrurile în Chișinău

ion_ceban_trotuare

Continuă lucrările de reparaţie a străzilor şi trotuarelor din capitală. Primarul general Ion Ceban afirmă că reabilitarea infrastructurii oraşului este o necesitate care nu poate fi amânată.

Astfel, pe Aleea din bd. Mircea cel Bătrân au început lucrările de reparaţie în perimetrul str. P. Zadnipru – I. Vieru. Acolo a fost aşternut stratul de piatră spartă şi au început lucrările de asfaltare. Anterior a fost reabilitată Aleea de la str. I. Vieru la I. Dumeniuc.

„Trotuarele din str. N. Zelinski pe tronsonul bd. Dacia – bd. Decebal, sunt reabilitate. După ce au fost instalate borduri noi, acestea au fost asfaltate. Lucrările vor fi finisate săptămâna viitoare. Au fost reparate trotuarele din str. N Testemiţanu pe tronsonul str. Grenoble – C. Vârnav, unde au fost amenajate şi locuri de parcare. Urmează ca şi partea carosabilă a străzii să fie asfaltată”, a declarat Ceban.

Continuă aplicarea pavajului pe bd. Moscova. Pe str. M. Costin, tronsonul bd. Moscova – str. N. Dimo este aşternut în aceste zile stratul nou de asfalt, după ce au fost instalate borduri noi. În zonă vor fi reparate intrările în curţi şi amenajate locuri de parcare.

După ce str. I. Pelivan a fost reparată, actualmente este aşternut stratul de piatră spartă pe trotuare. În următoarele zile acestea vor fi asfaltate.

Ion Ceban a adăugat că reabilitarea infrastructurii oraşului este o necesitate care nu poate fi amânată. „Oamenii din Chişinău merită drumuri şi trotuare bune. Împreună vom schimba lucrurile în Chișinău”.

Logo_MAN_CEBAN