Primăria Chișinău a inaugurat un nou stadion la IPLT „Olimp”. Ion Ceban: „Municipalitatea va continua să investească în infrastrucutra sportivă”

450535214_1041202214034860_8767737109101153718_n

Ion Ceban anunță că, astăzi, Primăria Chișinău a inaugurat un nou teren de sport la Instituția Publică Liceul Teoretic „Olimp” din sectorul Ciocana, unde își fac studiile aproximativ 1.000 de elevi.

„Terenul de fotbal a fost amenajat de Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul Proiectului „Fotbal în școli”, ceea ce înseamnă că atât elevii, cât și tinerii din cadrul ACS Juniorul se vor putea bucura de cele mai bune facilități pentru practicarea „Sportul Rege” ”, a scris Primarul General.

Acesta este al 20-lea teren inaugurat în cadrul acestui proiect, de Primăria Capitalei împreună cu FMF, numărul acestora, urmând să crească.

„Primăria Chișinău va rămâne alături de copii și va susține sportul, inclusiv prin deschiderea în cadrul instituțiilor de învățământ municipale a noi stadioane sau prin modernizarea celor existente”, mai zice Ion Ceban.

Noul stadion face parte dintr-o listă lungă de obiective realizate în ultima perioadă de Primăria Chișinău la IPLT „Olimp”. Printre acestea se numără reparația capitală a sălii sportive, a sălii de festivități și a trei săli de studii.

Totodată, din bugetul municipal au fost acordate mijloace financiare și pentru instalarea rampelor de acces, pentru efectuarea lucrărilor de tâmplărie și procurarea tehnicii în cantina instituției: cuptor performant, frigidere, boiler, mașina de pregătire a salatelor.

Logo_MAN_CEBAN