Primăria Chișinău aduce Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023” în premieră în capitală. Ion Ceban: Un eveniment de excepție dedicat pasionaților de sport

ion_ceban_sport

Primăria municipiului Chișinău anunță organizarea în premieră a evenimentului sportiv de amploare – Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023”. Primarul Ion Ceban a subliniat importanța acestui festival și implicarea municipalității în promovarea activităților sportive.

“Suntem încântați să organizăm Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023″, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de sport din capitală. Dorim să aducem comunitatea sportivă împreună și să oferim oportunitatea de a participa la activități interactive, masterclass-uri și programe de divertisment, într-un cadru plin de energie și entuziasm”, a declarat primarul Ion Ceban.

Evenimentul va avea loc în Parcul “La Izvor” sâmbătă, 17 iunie 2023, și va cuprinde un program amplu de activități sportive, masterclass-uri și programe de divertisment. De asemenea, va fi organizat un târg cu produse autohtone, oferind participanților o experiență autentică.

La Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023” vor fi prezenți elevi din școlile sportive ale municipiului Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni ai turneelor naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive și membri ai comunității sportive din Capitală.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța evenimentului și faptul că acesta va fi deschis publicului larg: “Dorim ca Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023″ să fie un eveniment deschis publicului larg, oferind tuturor oportunitatea de a se inspira de la cei mai buni sportivi. Vom avea demonstrații și competiții în diverse discipline sportive, cum ar fi box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe altele.”

Toți participanții și câștigătorii vor fi premiați de către Primăria municipiului Chișinău și partenerii evenimentului, recunoscându-se astfel excelența și performanțele sportive.

Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea domeniului sportiv și în promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic în ceea ce privește activitățile sportive. Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023” oferă oportunitatea de a aduce împreună comunitatea sportivă și de a inspira noi generații de sportivi și entuziaști ai mișcării.

Logo_MAN_CEBAN