Primăria Chișinău continuă să investească în infrastructura școlară din suburbii. Jumătate de milion, în Gimnaziul din Ghidighici

ion_ceban_suburbii

Primăria Chișinău continuă să investească în infrastructura școlară din suburbii.
Potrivit primarului general Ion Ceban, municipalitatea a finanțat lucrările de reparație a blocurilor sanitare de la Gimnaziul nr.79 ,,I.T.Costin” din Ghidighici și renovarea parțială a sistemului de alimentare cu apă.

„Costul total al lucrărilor a fost de 550 de mii de lei și a fost achitat integral de Primăria Chișinău. Astfel, au fost reparate capital două blocuri sanitare din școală a fost schimbată gresia și faianța, montate uși noi, instalate articole sanitare noi, construite cabine noi, renovat sistemul de iluminat, electricitate și încălzire și a fost procurat și montat un boiler electric.

De asemenea, pentru prima dată de la edificarea blocului în anii 70 ai secolului trecut, au fost schimbate și țevile de apă din subsolul instituției de învățământ”, a precizat Ceban.

La Gimnaziul nr.79 ,,I.T.Costin” din Ghidighici învață peste 360 de elevi.
În ultimii trei ani, municipalitatea a investit în proiectele de dezvoltare a suburbiei Ghidighici peste 12,5 milioane de lei.

pentru_md