Primăria Chișinău și CNA au semnat un acord de colaborare. Ceban: Ne propunem să economisim banul public, iar acţiunile primăriei Chişinău să fie transparente

ion_ceban_anticorruption_

După ce a semnat cu ANI, acum a semnat cu CNA. Primăria Chișinău a încheiat astăzi un acord cu Centrul Național Anticorupție cu scopul de a preveni și a combate corupția în cadrul primăriei Chişinău.

De asemenea, pentru a fortifica integritatea funcționarilor și colaboratorilor din cadrul administrației publice locale şi promovarea standardelor de integritate în cadrul administraţiei publice locale.

„Pentru a combate acest flagel, actualmente în cadrul primăriei Chişinău activităţile şi serviciile sunt transferate pe platforme online, acestea având ca scop minimalizarea implicării factorului uman. Sunt interesat ca lucrurile în cadrul APL să continue într-o dinamică pozitivă, pentru a preveni şi combate corupţia. Ne propunem să economisim banul public, iar acţiunile primăriei Chişinău să fie transparente”, a declarat Ion Ceban.

Edilul capitalei spune funcţionarii publici trebuie să fie persoane oneste care să activeze, eficient şi eficace în cadrul APL.

pentru_md