Primarul Chișinăului oferă abonamente gratuite pentru transportul public invitaților la Summit-ul Comunității Politice Europene. Le vom transmite Ministerului de Exerne

ion_ceban_thicet

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că a emis 2500 de abonamente speciale pentru călătoria gratuită în transportul public municipal pentru invitații la Summit-ul Comunității Politice Europene, care va avea loc în Republica Moldova, pe 1 iunie 2023. Abonamentele vor fi transmise Ministerului de Externe pentru a le repartiza oaspeților.

“Ne dorim să oferim oaspeților noștri o experiență plăcută și confortabilă în Chișinău. Abonamentele au perioadă de valabilitate de 5 zile calendaristice și conțin toate elementele de protecție, date privind aplicația Tranzy, care permite monitorizarea în timp real a deplasării unităților de transport public, dar și link-ul către pagina visit.chisinau.md/, care conține informații de interes pentru turiști”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a precizat că cheltuielile pentru tipărirea abonamentelor speciale au fost asumate de municipalitate și că acestea nu vor afecta bugetul local. El a mai spus că Summit-ul Comunității Politice Europene este o oportunitate unică pentru Republica Moldova de a-și consolida relațiile cu partenerii europeni și de a-și promova imaginea pe plan internațional.

Logo_MAN_CEBAN