Primarul general, despre trecerile subterane: Nu o să schimbăm becuri, dar am să facem reparații capitale

ion_ceban_moldova_1

Primarul general Ion Ceban promite treceri subterane reparate capital potrivit tuturor standardelor. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la Moldova 1.

„Ne-am apucat de subterane. O să le facem în patru ani de zile pe toate. Pentru foarte multe muncim ca să le reparăm în acest an. Nu o să punem bec. Dacă o să ne apucăm de o subterană, o să corespundă tuturor regulilor și standardelor. Nu vom mai schimba becuri. Vom face ca lucrurile să se întâmple bine”, a spus edilul.

Primarul a venit și cu un exemplu de fărădelegi, care este într-o subterană din capitală. „Subterana de la UNIC. În acea subterană este un proprietar, arendaș de la primărie, care a luat de la primărie acum câțiva ani în arendă și nu ne plătește niciun bănuț. Cea mai mare porțiune, 845 de metri, nu ne plătește nimic. În 2016 este decizia CSJ că este obligat să se care de acolo și să plătească datoriile. El până astăzi stă acolo și dă în subarendă și percepe taxe de zeci de ori mai mari”, a conchis primarul.

Logo_MAN_CEBAN