Primarul general, Ion Ceban, după ce sute de panouri și gherete au fost demontate: „De două luni și jumătate rezolvăm acest puzzle al dezastrului”

ion_ceban_evacuare

Capitala începe să respire și să arate altfel, cel puțin asta spune primarul general, Ion Ceban, după au fost demontate sute de panouri publicitare și gheretele instalate ilegal.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta spune că iresponsabilitatea unora, face ca locuitorii capitalei să plătească.

„Să plătim cu implicarea resurselor primăriei, pentru că cineva a închis ochii mulți ani la rând.

Continuă evacuarea gheretelor, panourilor publicitare, magazinelor închise, evacuarea fundației unde stăteau gheretele și gardurilor instalate abuziv și acaparând terenul municipal. De două luni și jumătate rezolvăm acest puzzle al dezastrului, care a fost creat până acum.

De acum încolo se va respecta legea și nu se vor mai face mendrele celor care vor să câștige pe spatele cetățenilor”, se arată în postare.

Într-o perioada scurtă am demontat 236 de gherete și 452 de panouri, acest lucru continuă.
Este un mic pas pentru noi, dar mare pentru Chișinău. La fel cum este curățenia pe care o facem pe străzi și în curțile de bloc. Suntem abia la început. Putem crea o capitală cu care să ne mândrim|, a conchis primarul.

Logo_MAN_CEBAN