Primarul Ion Ceban, despre cele peste 1000 de proiecte din capitală: Sunt așa de multe, încât nu reușesc să ajung la ele

ion_ceban_proecte

Într-o serie de declarații de presă, primarul Chișinăului, Ion Ceban, sunt atât de multe proiecte în capitală, încât nu reușește să ajungă la toate într-o singură zi.

Edilul spune că o parte dintre acestea au fost prezentate diasporei moldovenești din Chicago și Seattle, cu scopul de a demonstra că prioritățile Primăriei Chișinău nu se limitează doar la drumuri și trotuare.

Primarul a subliniat că în cadrul acestor proiecte, administrația locală deschide școli, grădinițe, centre de tineret și investește în infrastructura sportivă și culturală. De asemenea, sunt prevăzute proiecte pentru suburbiile importante ale orașului, cu scopul de a aduce beneficii tuturor locuitorilor.

Ceban a subliniat importanța transparenței și a informării cetățenilor cu privire la cheltuielile municipiului Chișinău. El a menționat că în curând va fi disponibilă o prezentare completă care va arăta în detaliu cât a fost cheltuit pentru fiecare proiect, astfel încât toți cetățenii să aibă acces la informațiile relevante. Primarul a subliniat că cetățenii plătesc taxe și au dreptul să știe în mod clar cum sunt utilizate aceste fonduri de către Primăria Chișinău.

Prin aceste declarații, primarul Ion Ceban reafirmă angajamentul său față de dezvoltarea capitalei și asigurarea unei guvernări transparente și responsabile. Prezentarea proiectelor va oferi cetățenilor o imagine de ansamblu asupra eforturilor depuse de administrația locală pentru îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor din Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN