Primele indicații primite de angajații Primăriei de la Ion Ceban

ion_ceban_primaria

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a făcut o primă ședință cu angajații primăriei. Acesta le-a cerut șefilor de subdiviziuni să prezinte pînă luni o notă în care să fie specificați indicatorii de performanță și problemele cu care se confruntă angajații.

Noul primar al Capitalei, Ion Ceban, a avut o primă întîlnire cu angajații primăriei Chișinău. Acesta a ținut să le amintească că în instituția în fruntea căreia se află este foarte mult de lucru și că toți ar trebui să se concentreze exact pe chestiunile de care sînt responsabili. Mai mult decît atît, Ceban le-a cerut șefilor de subdiviziuni să prezinte pînă luni o notă în care să fie specificați indicatorii de performanță și problemele cu care se confruntă șefii subdiviziunilor.

”Eu vreau să vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră să pregătiți o scurtă notă în care să fixați cîteva lucru. Primul ține de obiectivele instituției pe care le conduceți, prioritățile și indicatorii de performanță pe care trebuie să îi atingem împreună. La fel,  vreau să specificați și principalele probleme cu care vă confruntați în prezent. Planurile operaționale pînă la sfîrșitul anului de gestiune, dar, separat, și ideile pentru anul viitor. Această notă scurtă să o faceți și să o prezentați luni.”, a precizat Ion Ceban, scrie Sputnik.

Ion Ceban i-a asigurat pe jurnaliști că toate proiectele care le-a promis în campania electorală le va realiza treptat. Acesta a precizat că primul lucru de care se ocupă acum este bugetul pentru anul viitor, iar despre proiectele grandioase pentru Chișinău va vorbi cînd va începe să le implementeze, adică curînd.

”De astăzi avem mult de muncit împreună. Vrea ca să muncim eficient împreună. Eu mizez pe responsabilitatea, dedicația, pe bunăvoința dumneavoastră, pe experiența și cunoștințele pe care le aveți”, a declarat Ion Ceban.

Noul primar a ținut să îi atenționeze pe șefii responsabili de administrarea și gestionarea lucrurilor în perioada rece a anului să fie pregătiți pentru a face față situațiilor neprevăzute, întrucît iarna e aproape.

”Persoanele responsabile de ceia ce nemijlocit ține de administrarea și gestionarea în perioada rece a anului să fie cît mai precauți și cît mai rapizi în prezentarea planului de intervenție”, a precizat Ion Ceban.

Amintim că în data de 11 noiembrie instanța de judecată a validat mandatul de primar al lui Ion Ceban. În cel de-al doilea tur al alegerilor locale pentru funcția de primar al Chișinăului, candidatul din partea PSRM Ion Ceban a acumulat peste 52 la sută din voturi, iar adversarul său, Andrei Năstase, a acumulat 48% din sufragii.

Logo_MAN_CEBAN