Problema câinilor vagabonzi, boicotată de reprezentanții PAS. Ion Ceban: Șeful Secției de control și protecție a animalelor trebuie demis pentru boicot și neglijență în serviciu

ion-ceban_cine_vagabonzi

Edilul Capitalei, Ion Ceban, susține că vor fi făcute toate demersurile pentru demiterea șefului Secției de control și protecție a animalelor, Karl Luganov, pentru boicotarea inițiativelor primăriei în problema câinilor vagabonzi și pentru neglijență în serviciu.

”Să fie făcute toate demersurile ca reprezentantul PAS, Karl Luganov, șeful pe capturarea câinilor, să fie destituit pentru neglijență în serviciu și boicot. Așa o abordare nu poate fi tolerată. Colegii care încearcă să intervină în acest proces se trezesc cu dosare, cu inacțiune. Orice titirez PAS va fi dat afară pentru că boicotează. Nu vom tolera acțiuni de boicot, vor fi destituiți din funcție”, a declarat Ion Ceban.

Primarul general susține că un grup de persoane intenționat au pus bețe în roate, în ultimii ani, pentru soluționarea multor probleme privind câinii vagabonzi.

”Acest fenomen a fost în rezultatul unui boicot a unui grup de persoane pe care le-am rugat să se conformeze unor reguli. Vor fi dați afară, nu pentru că este galben ca membru de partid, ci pentru inacțiune. Nu vom tolera acțiuni de boicot în cadrul Primăriei Chișinău. Așa cum au plecat alții care n-au respectat regulamentele și fișele de post, așa și și ăștia vor fi destituiți. Soluții vor fi cu siguranță”, a mai adăugat edilul Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN