Să ne spună adevărul. Ceban: Guvernarea ascunde faptul că prețul la electricitate se va majora inevitabil la primăvară. Și după scumpirea la lumină tot veți ieși și veți spune că ați negociat un preț mai mic?

ion_ceban_lumina

Creșterea prețurilor la energie electrică este inevitabilă, iar guvernarea se teme să spun acest lucru pe nume . despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chisinau de astăzi.

„Din cauza acestei dominații și negocieri incompetente, astăzi costă Primăria Chișinău cu 90 de milioane mai mult. Bani care trebuie să acoperim cheltuielile din cauza scumpirii gazului. Dacă se mai scumpește așa cum spun experții, va fi și mai vesel. Scumpirea la lumină este inevitabilă în primăvară. Și după scumpirea la lumină tot veți ieși și veți spune că ați negociat un preț mai mic, că s-a cerut mai mare dar voi l-ați negociat pe cel mai bun. Așa de bun că oamenii să fugă din țara asta.

Spuneți minciuni – în R. Moldova ați negociat un preț mai mare de 2-3 ori decât în multe țări din Europa, unde salariul și pensiile sunt de mii de euro. Ne aveți de proști. Țările care se respectă au contracte pe termen lung – Grecia, Germania, Finlanda, etc. Plătesc în jur de 300 de dolari pentru o mie de metri cubi. Azi noi plătim în jur de 637 de dolari, pentru că voi „ați dominat” în aceste negocieri.

Mai nou. Știți Directorul de la Poșta Moldovei, Consilierul PAS, care tare este vocal și tare comentează și tot cere și învinuiește primăria în tot ce vreți. Nu spune că serviciile poștale se vor scumpi în medie cu peste 53 procente, iar serviciile internaționale cu aproape 13 procente. Vom trăi bine. Tare. Ați promis să creați condiții ca diaspora să vină acasă, iar noi crem un nou val de oameni, dornici să plece”, a conchis Ceban.

Logo_MAN_CEBAN