Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru, reabilitat integral

ion_ceban_cartier

Încă un obiectiv îndeplinit. Primăria Chișinău a reabilitat integral scuarul din strada Grenoble nr. 106, aflat în apropierea Liceului Teoretic cu profil de arte „Nicolae Sulac”, a Spitalului Oncologic și a blocurilor de locuințe.

Despre acest lucru a scris Primarul General, Ion Ceban, care a adăugat că, în urma lucrărilor efectuate de municipalitate, spațiul nefuncțional s-a transformat într-o zonă de agrement, relaxare, odihnă, socializare și utilitate publică, oferind comunității un aspect urban modern.

Proiectul de amenajare a scuarului a inclus: lucrări de construcție a aleilor pietonale, instalarea mobilierului urban, crearea sistemului de iluminat public, amenajarea peisagistică a spațiului verde cu plantarea a peste 30 de specii de arbori, arbuști și flori, înlocuirea stației de așteptare a transportului public, pavarea trotuarului adiacent, reamenajarea căilor de acces către Liceul Teoretic „Nicolae Sulac” și crearea unei parcări publice cu o capacitate de peste 80 de locuri.

„Vom continua împreună proiectele frumoase în Capitală”, a conchis Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN