Seri pe ritm de dans. Ion Ceban: Primăria Chișinău lansează programului muzical săptămânal în aer liber – „Jazz în parc”

ion_ceban_teatr_verde

Primăria Chișinău lansează programului muzical săptămânal în aer liber – „Jazz în parc”. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, începând de astăzi, în fiecare zi de miercuri, la Teatrul de Vară din capitală, cu începere de la ora 18:00 se vor desfășura concerte în aer liber. Ideea aparţine Primăriei municipiului Chișinău și comunităţii muzicienilor de jazz.

„Spectacolele de la Teatrul de Vară vor fi organizate la jumătate din capacitatea de locuri pentru spectatori (3300) și vor fi marcate în vederea păstrării distanței sociale și a măsurilor de siguranță recomandate de specialiști, în contextul pandemiei de COVID-19. Este una din primele inițiative, ce are ca scop dezvoltarea comunitară a orașului Chișinău, să aducă muzică de diferite genuri mai aproape de oameni și să ofere artiștilor o scenă ușor accesibilă.”, scrie Ceban.

Pensionarii, studenții și elevii vor putea achita bilete la jumătate de preț (la intrare), prețul de 25 de lei.

Teatrul de Vară este cel mai mare teatru în aer liber din Europa, edificat în 1957, cu o capacitate de 6.700 de locuri.

Logo_MAN_CEBAN