Surse: MAN vrea să semneze unui pact ca la Snagov, cu privire la Integrarea Europeană

ion_ceban_man_

Mișcarea Alternativa Națională va propune semnarea unui pact ca la Snagov. Cel puțin asta spun surse din cadrul MAN. Oficial încă nimeni nu a recunoscut, însă sursele spun că această idee se află în programul politic al formațiunii.

Declarația de la Snagov este un document semnat la 21 iunie 1995 de către liderii partidelor parlamentare din România, care atesta acordul forțelor politice față de strategia națională pentru pregătirea aderării României la Uniunea Europeană.

Amintim că în acest weekend, MAN și-a ales simbolistica și coloristica. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ion Ceban spune că membrii MAN sunt din diverse domenii de activitate, diverse profiluri și categorii de vârstă.

„Sunt cei care stau la baza creării organizațiilor de partid, de profil, de categorii de vârstă. Sunt specialiști și oameni de valoare, dedicați țării. Am discutat proiectele statutului și programului partidului și am luat decizia privind simbolica și culoarea care va reprezenta MAN. În scurt timp se va desfășura Congresul Partidului și vom depune actele pentru înregistrare”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Logo_MAN_CEBAN