Terenurile de joacă pentru copii, dar și cele de sport din parcuri, vor fi închise și sigilate. Ion Ceban: Este o necesitate după recordul de infectări

ion_ceban_terenul_de_joc

Numărul record de infecții în capitală a făcut municipalitatea să impună restricții. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Edilul a dispus ca din această dimineață, terenurile de joacă pentru copii, dar și cele de sport din parcuri, spații verzi și curțile blocurilor să fie închise și sigilate.

„Luând în considerare că numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 este în creștere pe teritoriul municipiului, în următoarea perioadă vom monitoriza strict pentru ca toate regulile să fie respectate”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că aceste terenuri prezintă pericol pentru sănătatea copiilor și există un risc mai mare de infectare cu coronavirus.

„În ultima perioadă, aceste locuri au devenit aglomerate, iar cetățenii nu conștientizează pericolul. Rog toți părinții, dar și pe toți ceilalți, să nu rupă aceste benzi pentru siguranța dumneavoastră. Cel mai bine este sa faceți plimbări în aer liber și să țineți cont de toate recomandările”, a punctat Ion Ceban.

Amintim că ieri au fost înregistrate 406 persoane pozitiv la Covid-19, acesta fiind un record.

Logo_MAN_CEBAN