Tinerii cu vocație pedagogică, așteptați la Forumul Municipal al Tinerilor Specialiști

ion_ceban_tineri

Aproximativ 300 de participanți, tineri specialiști, manageri ai instituțiilor de învățământ și oficiali, sunt așteptați miercuri, 6 decembrie, în cadrul Forumului Municipal al Tinerilor Specialiști organizat de Primăria mun. Chișinău. Genericul evenimentului este „Inserția profesională. Drepturile și garanțiile tinerilor specialiști încadrați în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău, în anul de studii 2023-2024”.

Scopul evenimentului este de a motiva și a menține tinerii cu vocație pedagogică în sistemul educațional municipal. Forumul este organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, sub egida Primăriei Municipiului Chișinău, cu suportul Consiliului municipal al Federației Sindicatului Educației și Științei.

„Forumul Tinerilor Specialiști este un cadru semnificativ pentru consolidarea colaborării și comunicării între tinerii profesioniști, managerii instituțiilor de învățământ și mentori. Acesta oferă tinerilor specialiști informații relevante, dar îi încurajează și să își exprime ideile și preocupările, contribuind la o dezbatere constructivă și la identificarea soluțiilor la problemele comune”, se arată într-un comunicat al Primăriei Chișinău.

Forumul va avea loc la Institutul Muncii, str. Zimbru 10, pe 6 decembrie 2023, ora 14:00.

Logo_MAN_CEBAN