Toamna le aduce locuitorilor Capitalei târguri pline cu produse locale de sezon

ion_ceban_

În acest weekend, în sectoarele Capitalei vor fi organizate târguri cu produse și cu mărfuri autohtone. Iarmaroacele sunt desfășurate, în primul rând, pentru a sprijini producătorii locali și pentru a le oferi locuitorilor Capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

În sectorul Botanica, târgurile vor fi în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598, str. Sarmizegetusa intersecție cu str. Butucului și pe bd. Dacia, 26.
În sectorul Buiucani – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în adiacentul Cinematografului „Patria Loteanu”.

În sectorul Centru – pe str. Ismail, 94 intersecție cu str. D. Cantemir.

În sectorul Ciocana, târgurile vor fi organizate pe str. Maria Drăgan 30 intersecție cu str. Ciocana, pe str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrân, 42.

În sectorul Râșcani – pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, str. Calea Orheiului 109/2 și pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5.

Primăria Municipiului Chișinău invită cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii și consumatori și să promoveze mărfurile autohtone.

Logo_MAN_CEBAN