Toate persoanele de la Centrul de Găzduire din str¬ada Haltei 2 au fost testate la Covid-19. Ceban: Este o muncă enormă depusă de specialiștii noștri în această perioadă

93353331_585984125338800_6899248104936046592_n

Toate persoanele de la Centrul de Găzduire din str¬ada Haltei 2 au fost testate la Covid-19, iar rezultatele analizelor vor fi gata în această seară.
Potrivit primarului general al capitalei, Ion Ceban, în acest sens se acționează prompt pentru a evita răspândirea virusului.
Mai mult, medicii din capitală au început să fie testați, asta după ce s-au înregistrat câteva cazuri de infectare săptămâna trecută.

Ceban spune că programul de lucru a medicilor, spitalelor, Asociațiilor medical-teritoriale, dar și necesitățile acestor instituții, sunt discuțiile zilnice, pe care le are cu șefii entităților, dar și specialiștii municipalității.
„Toate problemele, dar și soluțiile sunt identificate prompt pentru a se acționa în maximă operativitate și a evita situațiile de criză. Totodată, sunt examinate toate scenariile care le putem implementa pe viitor, astfel ca să anticipăm anumite lucruri.

Medicii ne-au comunicat că sunt asigurați la ziua de astăzi cu toate cele necesare, echipamente, consumabile, medicamente.
Potrivit medicilor, pacienții conștientizează și sunt disciplinați urmând toate recomandările”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul capitalei precizează că este o muncă enormă depusă de toți specialiștii. „Grija noastră față de medici rămâne a fi una prioritară. Astăzi ei dispun în caz de necesitate de transport gratuit, cazare și alimentare a tuturor personalului medical”, a conchis edilul.

Logo_MAN_CEBAN