Trafic suspendat pe mai multe străzi din capitală. Ion Ceban: Lucrările sunt ample, dar facem tot posibilul să le urgentăm

ion_ceban_drum

În perioada 11 august – 22 august va fi suspendat traficul rutier pe strada București, porțiunea dintre străzile Ismail și Ciuflea, și pe str. Lev Tolstoi (pe o singură bandă), tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

„Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reparație a rețelelor inginerești pe str. București 2 și Mihai Eminescu 29, iar transportul public va fi redirecționat”, a menționat primarul general, Ion Ceban.

Așadar, în legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:
Ruta nr. 17: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 28: tur – din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit; retur: din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 34: din bd. Ștefan ce Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

Ruta nr. 23: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piața Constantin Negruzzi”, bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

În aceeași perioadă, adică 11-22 august, va fi suspendat traficul rutier și pe str. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

De asemenea, până în 21 august va fi suspendat traficul rutier și pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

„Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și rugăm locuitorii capitalei să fie înțelegători, dar lucrările sunt inevitabile. De asemenea, conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă”. a conchis Ion Ceban.

pentru_md