Universitatea Tehnică din Moldova a donat peste 150 mii de lei Centrului Covid-19 de la CEI ,,Moldexpo”

ion_ceban_utm

Colectivul profesoral didactic al Universităţii Tehnice din Moldova, a reuşit să colecteze peste 150 mii de lei. Banii vor fi oferiţi Centrului Covid-19 de la CEI ,,Moldexpo” şi vor fi cheltuiţi pentru procurarea echipamentelor medicale şi consumabilelor necesare pentru investigarea persoanelor suspecte la coronavirus.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a mulţumit într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, oamenilor care nu sunt indiferenți şi se alătură municipalităţii în lupta cu COVID-19.

,,Mulţumesc conducerii UTM pentru gestul de solidarizare. Împreună reuşim să ajutăm medicii care au mare nevoie de siguranţă şi grijă în această perioadă dificilă pentru toată lumea”, a spus edilul capitalei.

Amintim că şi colectivul didactic al Academiei de Studii Economice a Moldovei, a reacționat la apelul de solidarizare făcut de către Primăria Municipiului Chișinău, reuşind să colecteze peste 135 mii de lei. Din aceşti bani au fost procurate și donate Spitalului Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail”, mai multe aparate şi utilaje medicale necesare la tratarea bolnavilor cu COVID.

Logo_MAN_CEBAN