Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită și la Budești. Ceban: ,,Centrul suburbiei a prins astăzi culoare

IMG_20240519_164755_581

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează că, locuitorii și oaspeții satului Budești au participat astăzi, 19 mai, la mai multe activități dedicate Zilei internaționale a Familiei, eveniment care a cuprins și startul sezonului sportiv, precum și prezentării ale unor proiecte de infrastructură, toate implementate la inițiativa Primăriei locale, cu suportul Primăriei Municipiului Chișinău.

Prezent la eveniment, șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi, a declarat că municipalitatea are în derulare un șir de programe menite să susțină familiile, generația în creștere și, desigur, proiecte care promovează viața activă și sportul.

În context, Primarul General, citându-l pe Andrei Pavaloi, a adăugat că, prin coeziune și dialog, la Budești, s-a reușit realizarea mai multor proiecte necesare oamenilor. ,,În continuare, împreuă, vom reuși sa facem încă multe proiecte frumoase”, a mai subliniat Ion Ceban.

Totodată, menționează edilul, astăzi, în Parcul din Budești, unde recent a fost amenajat un teren de joacă pentru copii și instalat mobilier urban, a fost inaugurat și un spațiu pentru educația rutiera, destinat minorilor.

În parteneriat cu Primăria Chișinău, la Budești, au fost construite rețele de apă și canalizare, reparate drumuri și trotuare, extinsă infrastructura socială, construit un Centru de promovare a bătrâneții active.

Din bugetul municipal au fost alocate peste 15 milioane de lei.

Logo_MAN_CEBAN