100 de autobuze pentru Chișinău: Ion Ceban va semna o dispoziție privind crearea grupului de lucru, care va realiza caietul de sarcini

ion_ceban_autobuse_chisinau

Necesitatea autobuzelor se face tot mai simțită în capitală. Astfel, primarul general Ion Ceban va semna o dispoziție privind crearea grupului de lucru care va avea ca scop definitivarea caietului de sarcini cu privire la achiziționarea a 100 de autobuze pentru municipiul Chișinău.

„Îmi doresc ca acest proces să aibă loc cât mai repede, astfel ca în toamna acestui an, autobuzele deja să fie puse la dispoziția cetățenilor. Acest lucru este foarte important pentru locuitorii orașului, dar și mai stringent este necesitatea de a ajunge în suburbiile capitalei, pentru ca cetățenii să fie asigurați cu transport”, a punctat edilul.

Grupul va fi format din membrii executivului din cadrul primăriei, iar după prezentarea caietului de sarcini va fi lansată licitația, pentru achiziționarea autobuzelor.

Primarul general a ținut să mulțumească echipei și tuturor consilierilor municipali pentru decizia de ieri și susținerea în proiectul de decizie prin care se prevede luarea unui credit pentru asamblarea a 35 de troleibuze, dintre care 5 articulate.

Amintim că proiectul primarului general, Ion Ceban, a fost votat în cadrul Consiliului Municipal Chișinău. Astfel, municipalitatea va luat un credit în valoare de 130 de milioane de lei. Cu acești bani municipalitatea va putea în acest an asambla 35 de troleibuze, dintre care 5 articulate.

Logo_MAN_CEBAN