80% din pavajul de pe Pușkin și Bodoni, până la Ștefan cel Mare, este gata. Ceban, despre ce clădiri din această zonă vor fi iluminate

ion_ceban_renovare_drumurile

Lucrările de renovare a trotuarelor de pe străzile Pușkin și Bănulescu Bodoni până la Ștefan ce Mare și Sfânt, sunt executate în proporție de 80 la sută.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent, pe cele două străzi muncesc nouă echipe la montarea pavajului, amenajarea spațiilor verzi și a lucrărilor de amenajare finale.

„Totodată, în zilele următoare vor începe lucrările de instalare a noilor stații de așteptare a transportului public, a mobilierului urban și coșurilor pentru deșeuri. În același timp, la mijlocul acestei lunii vor fi finalizate lucrările de înlocuire a corpurilor de iluminat vechi, cu cele de tip LED”, a declarat edilul.

Primarul spune mai multe clădiri istorice, ce se află pe aceste 2 străzi urmează să fie iluminate decorativ. Una dintre instituții este și Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, pentru care lucrările au început astăzi.

„Țin să precizez că în final, o comisie formată din experți din domeniu vor examina calitatea lucrărilor efectuate”, a conchis Ceban.

Logo_MAN_CEBAN