Apelul lui Ion Ceban către șoferi, în contextul Codului Galben de ploi: Care nu au o urgență, să evite ieșirile în oraș

ion_ceban_ploi_2020

Primarul general Ion Ceban atenționează că în capitală urmează să fie ploi puternice, ce ar putea inunda o parte din străzile capitalei. Ceban roagă conducătorii auto sa nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.

„Toamna aceasta a decis să ne aducă multe precipitații, astfel, că după o săptămână de la fenomenul meteorologic precedent, astăzi avem din nou COD GALBEN de instabilitate atmosferică, care prevede averse puternice(15-49 l/m2), izolat foarte puternice (50-70 l/m2), însoțite de descărcări electrice”, a punctat edilul.

Totodată, edilul solicită cetățenilor, care nu au o urgență, să evite ieșirile în oraș, mai ales pe străzile unde de obicei se acumulează cantități mari de apă.

Toate serviciile municipale sunt mobilizate pentru a interveni în situații de urgență în aceste zile. În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, apelați Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Logo_MAN_CEBAN