Tabăra „Alunelul” oferă copiilor o vară plină de distracție și învățare

ion_ceban_tabara

Tabăra de odihnă „Alunelul”, din subordinea Primăriei Chişinău, activează pe timp de vară, în vacanța mare a elevilor, oferind copiilor oportunitatea să acumuleze cunoștințe noi, să lege prietenii, să socializeze, să se distreze și să exploreze noi împrejurimi.

„Zilnic, copiii sunt implicați într-o varietate de activități distractive, jocuri, competiții, concursuri, instruiri, ateliere de creație, scăldat și multe altele. De asemenea, copiii beneficiază de condiții bune de cazare”, menționează Primarul General Ion Ceban.

În acest sezon estival, în total, vor fi organizate șapte schimburi a câte zece zile fiecare. Capacitatea taberei este de cca 500 de locuri.

În context, edilul amintește că, şi celelalte două tabere constante din afara orașului, gestionate de municipalitate, își continua activitatea. Este vorba despre „Poieniţa Veselă” și „Cireşarii”.

Invităm părinții din municipiu să exploreze oportunitățile de tabere și programe educaționale disponibile pentru copii pe site-ul extrascolar.md.

Logo_MAN_CEBAN