Aprecieri pentru angajații serviciilor municipale. Ion Ceban: Au fost zile în care s-a depus un efort enorm

ion_ceban_prima_zapada

Sute de angajați ai serviciilor municipale au fost eroii ultimelor trei zile, care au înfruntat ninsorile, nopțile nedormite și frigul pentru a aduce siguranță pe străzi, trotuare și în cartierele Capitalei. Primarul general Ion Ceban le-a mulțumit tuturor angajaților întreprinderilor și regiilor municipale implicați în acțiunile de deszăpezire, de curățare și de salubrizare a orașului afectat de ninsori și vânt puternic.

”S-a muncit foarte mult în aceste zile și acești oameni au depus un efort enorm. Le mulțumesc din suflet și vin cu un apel către toți locuitorii să fim implicați și uniți, deoarece pentru noi contează ajutorul și suportul fiecăruia dintre Dvs, mai ales atunci când avem diferite intemperii. În continuare serviciile municipale sunt la datorie și se intervine la maximum. Ne cerem scuze dacă undeva nu am fost mai operativi sau ceva ne-a scăpat, dar depunem tot efortul în munca pe care o realizăm”, a scris Ion Ceban pe paginile sale de pe rețelele sociale.

Amintim, zeci de unități de tehnică și autospeciale, precum și sute de angajați ai serviciilor Primăriei Chișinău, în special de la Regia ”Exdrupo”, Agenția ”Spații Verzi” și Direcția Locativ-Comunală și Amenajare, intervin necontenit în sectoarele Capitalei încă de duminică dimineață, atunci când Capitala a intrat sub cod portocaliu de ninsori și vânt puternic, avertizare ce s-a menținut timp de o zi.

Logo_MAN_CEBAN