„Baby boom” în familia tigrilor de la Grădina Zoologică

ion_ceban_tigr

Grădina Zoologică are mai mulți membri! Tigrul Basea a adus pe lume doi pui perfect sănătoși. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban.

„Este pentru prima dată când ni se întâmplă în asemenea format, avem doi tigri mici născuți în Grădina Zoologică, lucru care se întâmplă foarte rar. Unul alb și unul roșcat. Le dorim multă sănătate”.

Totodată, următoarele zile nu va fi posibilă vizitarea noilor membri de către persoane terțe, fiind necesară o perioadă de adaptare pentru micuți, a specificat edilul.

„Astăzi am dispus să nu permită directorului grădinii zoologice să vină reprezentanții media în acest sens. Lăsați-ne vă rog o săptămână, două, trei, cât va fi nevoie, ca să asigurăm condițiile minime pentru sănătate. Astăzi nu sunt în pericol, dar vrem să facem tot posibilul ca să se dezvolte, să crească”.

Recent, Grădina Zoologică din Chișinău a achiziționat 4 lei africani, care în urma unui concurs organizat de Primăria Chișinău, au primit și nume. Este vorba de trei femele și un mascul – Simba, Leia, Luna și Bella.

pentru_md