Cât de bine se lucrează la fortificarea digurilor râului Bîc pe unele segmente. Ceban: Am făcut azi o inspecție

ion_ceban_bic

Se lucrează intensiv prin instalarea plăcilor de beton de pe râul Bîc, în contextul fortificării malurilor pe unele segmente.

Primarul general Ion Ceban a făcut a zi o inspecție pentru a vedea cum decurg lucrările și cum este întreținută zonă din punct de vedere a salubrizării.

„Se lucrează intensiv prin instalarea plăcilor de beton, care vor reduce riscul de acumulare a nămolului, vor asigura tranzitul mai bun al apelor pluviale și vor preveni inundațiile. În pofida ploilor abundente zilnice din ultima perioadă de timp, este îmbucurător faptul că am reușit să oprim inundarea zonei, cu care am fost obișnuiți zeci de ani la rînd, și am creat condiții favorabile de circulație a transportului, dar riscuri mai persistă în cazul ploilor torențiale”, a declarat acesta.

Totodată, edilul a inspectat și lucrările de remediere a neconformităților străzii Albișoara, de către agentul economic.

„Unele neconcordanțe urmează a fi remediate iar în continuare va fi asigurată întreținerea zonei conform normelor stabilite”, a punctat Ceban.

pentru_md