Ion Ceban, cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului: Importanța profesiei de medic este văzută astăzi cu alți ochi

IMG_20210618_203341_839

Primarul general Ion Ceban a venit cu mulțumiri către medici, în cadrul Concertului – Cronică dedicat Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Edilul spune că importanța profesiei de medic este văzută astăzi cu alți ochi.

„Eu nu din auzite cunosc cum stau lucrurile și vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut ce faceți în continuare împotriva acestui virus. Au fost nopți lungi multe și istovitoare. Eu cu greu îmi închipui cum a fost să lucrezi în așa condiții. Am fost și noi implicați în procesul de coordonare, zile întregi, chiar și noaptea. Nu am fost în combinezoane, dar ne-a fost greu. Mi-i greu să îmi imaginez cum e să lucrezi îmbrăcat așa și atâtea ore. Vreau să aduc mulțumiri familiilor dvs, cărora le-a fost foarte complicat.

Vreau să aduc sincere condoleanțe familiilor care au avut medici decedați. Nu știu dacă am putea prin acest eveniment să ne aducem la minimele așteptări ale dvs. Am văzut mulți oameni din diferite partide care au regândit importanța profesiei dvs. Eu vreau ca aceste lucruri să nu rămână doar declarații și vreau să facem tot posibil ca să reținem acești oameni acasă”, a declarat Ceban.

Amintim că astăzi în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” a fost inaugurată o secție de terapie intensivă.

pentru_md