Ce spun foștii artiști comercianți care au fost evacuați din scuarul Mihai Eminescu. Ion Ceban a inspectat zona unde sunt amplasați și a vorbit cu aceștia

ion_ceban_aleea_picturi

„Le este mai bine”. Asta spune persoanele de pe aleea artiștilor, care până acum recent comercializau lucrările în scuarul Mihai Eminescu.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul general Ion Ceban a vorbit cu aceștia și le-a spus că le va găsi un loc unde vor putea să își depoziteze lucrările.

„Am inspectat, astăzi, Parcul Catedralei, aleea din parc unde sunt vândute tablourile oamenilor de creație, strada pietonală care de curând a fost reabilitată, dar și zona adiacentă parcului.

Am discutat cu oamenii care își vând lucrările în parc de-a lungul str. Columna. Oamenii mi-au spus că este mult mai bine decât în scuarul Mihai Eminescu, deoarece este mai mult spațiu, dar și trecătorii sunt mai interesați. Le-am promis comercianților că vom examina posibilitatea ca aceștia să își depoziteze în apropiere lucrările pe timp de noaptea”, spune primarul.

Ion Ceban a punctat că această porțiune va fi numită curând ,,Aleea artiștilor de creație, expoziție cu vânzare”.

Amintim că în curând ar putea să fie demarate lucrările de reconstrucție a scuarului Mihai Eminescu. În acest sens, responsabilii de la primărie au definitivat acordul de sponsorizare.

Logo_MAN_CEBAN