Ceban, către Mandati, în contextul conversațiilor interne făcute publice: Toți din fracțiunea din care face parte nu au venit cu nicio inițiativă

ion_ceban_in_direct

Edilul general al capitalei, Ion Ceban a venit astăzi cu o reacție, după ce un consilier din CMC, din partea Platformei DA, Aliona Mandati, a venit cu niște critici la acțiunile municipalității cu privire la modul de repartizare a donațiilor.

Mandati a publica în acest sens mai multe conversații a chat-ului intern al primăriei, unde se regăsesc membri ai comisiei specializate, din care face parte și aceasta.

„Astăzi am decis că cine a început să publice unele discuții din grupuri interne. Nu avem nicio problemă în acest lucru. Este vorba de consilier, care face parte dintr-un grup, unde decidem realocarea donațiilor pe partea de resurse financiare pe municipiul Chișinău. În prezent nu a venit nicio inițiativă foarte clară la fel ca și toată fracțiunea pe care o reprezintă, cu privire la ce ar trebuie de făcut în capitală”, a declarat primarul general într-o intervenție live făcute pe Facebook.

Ceban a mai punctat că data viitoare măcar să îl anunțe că postează conversații ca să poată să intervină și pe partea de gramatică.

Logo_MAN_CEBAN