Ceban: Chișinău arată mai bine pe zi ce trece. Orașul arată ca multe alte orașe și capitale europene. Vreau ca majoritatea moldovenilor să vină acasă

ion_ceban_diaspora

Primarul general Ion Ceban se arată mulțumit de evoluția lucrurilor în capitală, comparând Chișinăul cu unele orașe europene și din Rusia.

„Ieri am fost prin tot orașul împreună cu familia. Chișinăul arată azi ca multe alte orașe și capitale europene, dar și cum este Rusia și Sankt Petersburg la capitolul amenajare de sărbători. Am discutat cu multă lume și sper că să fim și mai buni. Stimați colegi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce facem împreună. Este meritul fiecăruia. Și sunt mândru de echipa care îmi este alături, echipa pe care o prezint și care mă reprezintă.

Ziceam și ieri, spun și azi. Vreau ca Chișinăul să devină punctul de unde să pornească viitorul cetățenilor. Vreau ca mulți să se întoarcă, știu că este imposibil să fie toți, dar tare vreau ca să nu plece nimeni”, a punctat Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Ceban spune că doar la primăria Chișinău sunt circa 1300 de locuri vacante pentru diferite categorii de muncitori.

pentru_md