Ceban: Două rute noi de autobuz vor fi lansate în comuna Bubuieci începând de mâine. Pregătim o nouă rută pentru Codru

ion_ceban_autobuze

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat astăzi că două rute noi de autobuz vor fi lansate în comuna Bubuieci, începând de mâine, 19 septembrie.

„Vreau să anunț că din această săptămână, dacă reușim, începând cu ziua de mâine vor fi lansate două rute noi în Comuna Bubuieci, este vorba de rutele municipale de autobuz nr. 21 și nr. 36 spre comuna Bubuieci”, a declarat Ceban.

Primarul a subliniat că această decizie a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirii calitative a populației din comuna Bubuieci cu transport public.

„Am luat această decizie în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din comuna Bubuieci cu transport public”, a spus Ceban.

Ceban a mai anunțat că în curând vor fi lansate rute noi spre Codru și Dumbrava.

„Totodată în curând va fi lansată rută nouă spre Codru, acum sunt spre finalizare lucrările de amenajare a stațiilor terminus. Și tot în scurt timp, urmează să lansăm ruta pentru localitatea Dumbrava care va face legătura cu Trușeni și Chișinău”, a declarat Ceban.

Primarul a menționat că aceste rute vor fi lansate după ce Primăria Municipiului Chișinău a procurat și suplinit parcurile de autobuze și troleibuze cu peste 300 de unități.

„Acest lucru a devenit posibil după ce am procurat și suplinit parcurile de autobuze și troleibuze cu peste 300 de unități”, a declarat Ceban.

Ceban a promis că va continua să lucreze la îmbunătățirea transportului public din Chișinău și suburbii.

„Ne bucurăm că în municipiul Chișinău avem un transport de calitate. Acum trebuie să ne îngrijim să meargă și la orele exacte, să suplinească și zilele de odihnă acolo unde este nevoie în suburbii. Mai lucrăm la acest subiect și nu ne oprim”, a declarat Ceban.

Logo_MAN_CEBAN