Scuar nou pentru tineri în sectorul Botanica. Ion Ceban: Au fost amenajate și două biblioteci stradale pentru a promova lectura

ion_ceban_scuar

La Botanica, în preajma Centrului municipal de tineret din sector, a fost deschis, recent, un scuar pentru tineri, proiect realizat în cadrul Programului ”Buget civil Chișinău”, ediția 2023.

În cadrul proiectului au fost executate lucrări de amenajare a spațiului adiacent, inclusiv confecționarea și instalarea unui leagăn modern, oferind tinerilor un loc plăcut de relaxare și socializare.

”Au fost amenajate două biblioteci stradale pentru a promova lectura și schimbul cultural între tineri. Aceste biblioteci vor găzdui o varietate de cărți și reviste, contribuind astfel la dezvoltarea personală și intelectuală a comunității tinerilor. Inițiativa și angajamentul tinerilor au fost esențiale pentru realizarea acestui proiect. Aceștia nu numai că au propus ideea, dar vor juca și un rol activ în menținerea și dezvoltarea spațiului”, a declarat Ion Ceban.

Pe teritoriul scuarului, tinerii vor asigura bibliotecile stradale cu cărți și vor fi responsabili pentru întreținerea generală a spațiului amenajat.

Logo_MAN_CEBAN