Scuarul din bd. Dacia, 1, Botanica, a fost transformat într-un spațiu de recreere modern

ion_ceban_scuar

Scuarul din bd. Dacia, 1, Botanica, a fost transformat într-un spațiu de recreere modern, cu un complex de leagăne, vaze cu flori și arbuști, precum și un desen decorativ pe asfalt.

„Sunt bucuros să vă anunț că am finalizat lucrările de modernizare a scării din bd. Dacia, 1, Botanica”, a declarat Ion Ceban, primarul general al Chișinăului. “Spațiul acum este de nerecunoscut. Aici a fost instalat un complex cu 6 leagăne, vaze cu flori și arbuști, iar pe asfalt a fost aplicat un desen decorativ, care bucură privirea”, a adăugat Ceban.

De asemenea, în spațiul verde din preajmă a fost alcătuită o compoziție vie din flori.

Lucrările de modernizare a scării au fost efectuate de către Primăria municipiului Chișinău, în cadrul proiectului de modernizare a bd. Dacia. În ultimii ani, bulevardul a fost modernizat în întregime, inclusiv trotuarele, iluminatul public, stațiile de așteptare a transportului public și subteranele.

„Prin aceste lucrări, ne-am propus să creăm un spațiu de recreere modern și atractiv pentru locuitorii și vizitatorii sectorului Botanica”, a menționat Ceban. “Vă invit să veniți să vă bucurați de noul scuar!”

Logo_MAN_CEBAN