Ceban explică sensului acordului semnat cu ANI: „Îmi doresc ca fiecare funcționar important din primărie să fie verificat pe partea de venituri și cheltuieli. Să înceapă cu mine”

ion_ceban_puterea_2_0705

Primarul capitalei Ion Ceban a explicat care este sensul acordului semnat cu Agenția Națională de Integritate. Ceban spune că vrea ca toați funcționarii importanți din primăria să fie verificați pe partea de venituri și cheltuieli.

„Să înceapă cu mine, cu viceprimarii, cu șefii de direcții, și informația asta să o avem într-un raport public. Cu CNA? Am spus, sursa diferitor tâmpenii și prostii care s-au întâmplat în ultimii ani, este însăși primăria. Ținând cont de acele decizii, dosare pierdute în judecată, construcții aiurea, drumuri făcute prost, cineva trebuie să răspunde. Revenind la Ștefan cel mare, toate prevederile au fost încălcate”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Amintim că săptămâna aceasta Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu ANI. Ulterior, va fi semnat un alt acord cu CNA.

Logo_MAN_CEBAN