Ceban: Festivalul Etniilor, ediția a XXII-a, va aduce în prim-plan diversitatea culturală a Chișinăului. Când va fi organizat acesta

IMG_20230915_173944_062

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că Festivalul Etniilor, ediția a XXII-a, va fi un eveniment de excepție, care va aduce în prim-plan diversitatea culturală a capitalei.

„Festivalul Etniilor este un eveniment important pentru Chișinău, care promovează diversitatea culturală și promovează dialogul inter-etnic. Această ediție va fi una specială, deoarece va marca 22 de ani de tradiție”, a declarat Ceban într-o postare pe Facebook.

Evenimentul va avea loc duminică, 17 septembrie, în Grădina Publică “Ștefan cel Mare și Sfânt”, începând cu ora 10:00.

„De-a lungul celor 22 de ani de existență, Festivalul Etniilor a devenit un eveniment de referință pentru orașul nostru. Este un eveniment care ne aduce împreună, ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să apreciem diversitatea culturală a Chișinăului”, a mai spus Ceban.

Programul festivalului va include expoziții de carte, lucrări de artă decorativă-aplicativă, arte plastice, artizanat, costume naționale, precum și programe artistice desfășurate pe aleile din parc. De asemenea, vor fi organizate spectacole muzical-artistice cu participarea colectivelor artistice ale organizațiilor etnoculturale pe scena principală a festivalului.

„Vă invităm cu drag să participați la Festivalul Etniilor, ediția a XXII-a. Este o ocazie unică de a vă bucura de diversitatea culturală a Chișinăului și de a sărbători împreună diversitatea noastră”, a încheiat Ceban.

Logo_MAN_CEBAN