Ceban: Hramul Chișinăului se va desfășura fără participarea primarului. Se pregătește acum programul festiv

ion_ceban_puterea_8

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că Hramul Chișinăului se va desfășura în acest an, dar fără participarea sa.

„Se va desfășura doar că fără participarea primarului”, a declarat Ceban într-o emisiune televizată. „Eu voi fi în campanie electorală”.

Ceban a spus că Primăria Chișinău lucrează la programul evenimentului și că va anunța în curând numele artiștilor și evenimentelor care vor avea loc.

„Acuma se lucrează asupra programului, se verifică cine este și dacă este disponibil”, a precizat edilul. „Va fi un eveniment frumos”.

Ceban a subliniat că viața nu se oprește în campanie electorală și că Hramul Chișinăului este o sărbătoare importantă pentru locuitorii capitalei.

„Viața nu se oprește în campanie electorală”, a spus primarul. „Nimic nu trebuie să ia sărbătoarea chișinăuienilor, chiar dacă prevederile legislației sunt un pic mai rigide în această privință”.

Ion Ceban a punctat că este convins că Hramul Chișinăului va fi un eveniment de excepție, chiar dacă el nu va fi prezent.

„Eu cred că va fi sweet târg și voie bună și un eveniment de excepție, că nu voi fi eu acolo, nu vad nicio problemă”.

Logo_MAN_CEBAN