Ceban, în război cu trolii de la Guvernare: V-ați scăpat la conducere, ca turma. Voi vorbi oamenilor cum se spune la moldoveni despre – cerul gurii negru pe care îl aveți în piele de oaie

ion_ceban_primaria

Primarul general Ion Ceban se află în război deschis cu sute de troli, care îi pune bețe în roate în activitatea sa de la Primărie.

„Săptămâna trecută am încheiat-o împreună cu Dvs cu ședințe lungi și destul de complicate pe diverse probleme. Și când îmi spun cei de la guvernare că am văzut că s-au activat trolii din funcții publice – că fac politică, le răspund. Tare vreau să nu fac și să nu vă atrag atenția, dar voi fiind aleși să faceți politică – faceți prostii, unii intenționat, alții din prostie naturală.

De parcă v-ați scăpat la conducere, ca turma. Dar eu nu pot să tac, voi vorbi oamenilor cum se spune la moldoveni despre – cerul gurii negru pe care îl aveți în piele de oaie”, a declarat Ceban.

Edilul a solicitat anterior ca responsabilii din Primărie să nu tragă atenția la toate aceste atacuri și să își facă munca în regim normal, întrucât s-a început neoficial campania electorală.

pentru_md