Ceban: Lucrările la stadionul de fotbal din orașul Sângera au fost finalizate

ion_ceban_footbal

Lucrările la stadionul de fotbal din orașul Sângera au fost finalizate. Potrivit primarului general Ion Ceban, proiectul a fost implementat de către Primăria orașului Sângera, cu contribuția financiară a Primăriei municipiului Chișinău.

„Valoarea proiectului a constituit aproximativ 1 milion de lei, dintre care 200 000 lei din parte APL Chișinău. Terenul de fotbal are dimensiunea de 50X30, aici a fost amplasat gazon artificial, a fost îngrădită întreaga zonă cu gard şi plasă. De menționat că, municipalitatea a mai finanțat și alte proiecte în orașul Sângera.

Astfel, în anul 2020 a fost alocată suma de 7,5 milioane de lei, iar pentru anul curent a fost distribuită suma de 6 milioane de lei”, a declarat primarul.

Edilul spune că de anul trecut au fost demarate lucrările în cadrul la 2 proiecte mai mari, lucrările fiind continuate și în acest an, obiectivele investiționale se referă la construirea Grădiniței din orașul Sângera, proiect finalizat în proporție de 80% și construirea rețelei de canalizare din orașul Sângera.

„Continuăm să investim fondurile municipale în suburbii”, a punctat edilul.

pentru_md